Strategie

De ani de zile, suntem alături de dumneavoastră înainte, în timpul și după călătorie. Căutăm constant cele mai bune soluții pentru călătoriile dumneavoastră împlinite.


Suntem alături de dumneavoastră înainte, în timpul și după călătorie

Călătoriile încep mult mai devreme, din momentul în care începem să visăm la ele.

Ideea călătoriei

Cum ar fi să vă relaxați pe o plajă exotică chiar acum?
Sau poate să colindați în lung și-n lat străzile unui oraș plin de istorie? Să cuceriți orizonturi nebănuite din cele patru zări? Sunt atâtea locuri ce așteaptă să fie explorate și atâtea experiențe de trăit.

Planificarea

Pentru fiecare călătorie, trebuie să vă pregătiți.
Destinația și data zborului nu sunt singurele aspecte importante. Pentru dumneavoastră, contează unde veți dormi, ce este util să luați în bagaj și ce anume să lăsați acasă. Cu o bună planificare, economisiți din plin. Sfaturile specialiștilor noștri vă vor ajuta să reușiți.

Rezervarea

Siguranța informațiilor dumneavoastră este un lucru la care țineți foarte mult, aspect pe care îl înțelegem și pe care îl respectăm. Ținem foarte mult să vă oferim serviciile care să se potrivească perfect preferințelor dumneavoastră unice. Colaborăm cu instituții financiare renumite și introducem cele mai noi și performante sisteme de securitate. Cu noi vă simțiți mereu în siguranță.

Călătoria

Când porniți, în sfârșit, în călătoria la care ați visat, nimic nu ar trebui să vă stea în cale. Suntem alături de dumneavoastră oriunde ați merge. Vă suntem alături cu sfaturi și informații utile, ca un prieten experimentat.

Călătoria dumneavoastră, o experiență complexă

Știm că o călătorie în care porniți nu este doar un loc unde mergeți. E o experiență complexă: oamenii pe care îi cunoașteți la drum, culturi, locuri, aventuri și gusturi noi, dar și relaxare.
Alegeți serviciile de călătorie personalizate pe măsura preferințelor dumneavoastră, pe care eSky vi le pune la dispoziție.
Ce înseamnă eSky:

 • 10 ani de experiență
  în planificarea călătoriilor

 • 651 de companii aeriene
  low cost și de linie

 • peste 856.000 de hoteluri
  oriunde în lume

 • 15% discount
  la închirierea de mașini

 • încredere și respect
  peste 1.000.000 de călători ce fac parte din comunitatea noastră online

 • acces de pe orice dispozitiv
  rezervați ușor și rapid oriunde ați fi

Știm că o călătorie în care porniți nu este doar un loc unde mergeți. E o experiență complexă: oamenii pe care îi cunoașteți la drum, culturi, locuri, aventuri și gusturi noi, dar și relaxare.
E despre sentimentul de magie ce învăluie fiecare călătorie.