Brand

Descoperiți noul logo eSky.
Faceți cunoștință cu noua identitate vizuală a comunității online a călătorilor inteligenți.

Suntem mândri că am obținut locul II în competiția RE: PL - Branding Monitor pentru cel mai bun rebranding organizat în Polonia și premiul I pentru cel mai bun rebranding în domeniul Turismului și al Internetului, în anul 2016.


Am construit o nouă formă de comunicare

Noua identitate vizuală este doar una dintre schimbările pe care vi le-am pregătit pentru ca dumneavoastră să vă bucurați din plin de călătorii tot mai aproape de perfecțiune. Acesta este doar începutul. Alăturați-vă comunității online a călătorilor inteligenți și contribuiți la transformare.


explorați
+

global
+

e-commerce
=

eSky

Credem că fiecare călător se bucură de o curiozitate inocentă, ca a unui copil, de a descoperi noi culturi

Învățăm cu fiecare pas, întreaga viață, cu fiecare om, loc, gust, sunet și miros pe care îl întâlnim. eSky încurajează călătorii să-și descopere această pasiune și să transforme orice călătorie într-o plăcere.

Descoperiți Ofertele care vă vor schimba călătoria

Cele mai bune tarife de la cele mai populare companii aeriene, de linie sau low cost. Descoperiți-le!

Suntem în continuă mișcare, alături de dumneavoastră. Întreaga lume ne fascinează, de aceea avem atât de multe de povestit împreună. Atunci când vizităm locuri interesante, vă facem cunoștință cu ele prin fotografii, videoclipuri, curiozități și sfaturi utile. Atunci când descoperim o ofertă foarte bună la bilete de avion sau hoteluri, vă dăm de știre. Credem că fiecare ar trebui să aibă ocazia să descopere lumea pe cont propriu.

Identitatea vizuală a unui brand este prima impresie

Prima privire, prima strângere de mâini, primul zâmbet. Suntem convinși că forma nu poate umbri conținutul. Comunicarea noastră va rămâne clară și directă. Nu vrem să irosim timpul cu ornamente. De aceea, ne concentrăm pe forme simple, geometrice.

eSky se află alături de dumneavoastră continuu

Construim constant și căutăm noi soluții prin care dumneavoastră să vă planificați călătoriile. Vă suntem alături de-a lungul întregii călătorii.
Călătorim împreună.

Noua imagine este corelată cu noile culori

Ne-am inspirat din elementele vizuale ale locurilor pe care ne dorim să le vizităm în viitoarele călătorii. Culorile proaspete, originale și echilibrate completează imaginea brand-ului.

Cine suntem și cum suntem percepuți depinde doar de noi înșine

eSky este comunitatea născută din pasiunea pentru călătorii și consolidată timp de 10 ani, la care se adaugă luni întregi de construire și perfecționare a noii imagini. Descoperiți cele mai importante elemente ce fac parte din comunicarea noastră.